QQ20220925-2.jpg

Technical Summit at CGHE2023

 

2023 Technical Summit Agenda

06 July 2023

Held in parallel with Connecting Green Hydrogen Europe 2023 Strategic Conference, H2HECH is the must-attend H2 Technical Conference that is exclusively dedicated to discussing advanced technologies for the whole hydrogen industry. 

 

H2HECH is open to all delegates, exhibitors and visitors.

Day 2 - 06 July

Morning Session

08:00 - 09:00

60 mins

Registration & Coffee

09:00 - 09:10

10 mins

Chair's Welcome & Opening Remarks

09:10 - 10:00

50 mins

[Opening Panel] How Diversity, Equity and Inclusion will Help Power Green Hydrogen Development
  • The critical importance of diversity in future energy transition

  • Why we need more diversity in hydrogen sector?

  • What achievements have been done and what's next?

10:00 - 10:20

20 mins

[Keynote] Bringing the Latest Breakthroughs In Hydrogen Technologies & Strategies
  • An Overview of the Hydrogen and Fuel Cells Market

  • Challenges & Opportunities: Fuel Cells Developments & next advancements

Javier PONCE
Director General
Centre for the Development of Industrial Technology (CDTI)

10:20 - 11:10

50 mins

[Panel] Advanced Electrolyzer Technologies for Industrial Scale Hydrogen
  • Technology improvements to realize GW-scale projects

  • International project experience, Success stories, and lessons sharing

Graham Cooley
Chief Executive Officer
ITM Power

Maurits van Tol
Chief Technology Officer
Johnson Matthey

Adriana Orejas Núñez
Industrial Transformation Tech Director
REPSOL

Morning Coffee & Networking Break

11:40 - 12:00

20 mins

[Keynote] Enabling Hydrogen Safety - Testing, Monitoring and Certification

12:00 - 12:50

50 mins

[Panel] Infrastructure Development: Establishing Hydrogen Refueling Station Network
  • Joint efforts to create regional trade network - bringing hydrogen production, distribution and supply together

  • The main challenges and drawbacks limiting hydrogen refueling stations deployment

Q_Dr.-Emilio-Nieto.jpg

Dr. Emilio Nieto
Director
Centro Nacional del Hidrógeno (CNH2)

Lunch & Networking Break

Afternoon Session

14:20 - 14:40

20 mins

[Panel] 1

14:20 - 14:40

20 mins

[Keynote] Reserved for ChartWater™
Q_Chart.jpg

    
Senior Representative
ChartWater™

14:40 - 15:00

20 mins

[Keynote] Fuel of the Future. Role of Catalysts on Hydrogen Production and Storage

15:00 - 15:50

50 mins

[Panel] Fuel Cell Technologies for a Hydrogen Based Energy System: Latest Development and Improvements
  • Are fuel cells now a viable game changer?

  • Challenges and opportunities - where are we today and what has to come next?