top of page

Technical Summit at CGHE2024

Agenda at a Glance

Date
Strategic Summit
H2 Projects Roadshow
H2 MasterClass
Cocktail Party
H2Innovate Next
Startup & Student Program
Women in Hydrogen
Tuesday, 25 June
-
-
14:00PM - 17:30PM
-
-
-
-
Wednesday, 26 June
09:00AM - 18:00PM
14:00PM - 18:00PM
-
18:30PM - 20:30PM
-
11:00AM - 17:30PM
14:00PM - 15:00PM
Thursday, 27 June
09:00AM - 17:30PM
09:00AM - 17:30PM
-
-
09:00AM - 17:30PM
-
-
H2TECH

2024 Technical Summit Agenda

Innovation Sponsor:
(cmyk)-Acciona_Plug(1).png
h2innovate.png
27 June 2024

Held in parallel with Connecting Green Hydrogen Europe 2024 Strategic Conference, H2Innovate Next is a dynamic and engaging platform dedicated to driving innovation and advancing the hydrogen industry. This exclusive technology-focused event focuses on the latest technologies, trends, and opportunities in low-carbon hydrogen production, efficient storage, distribution, and applications.

 

H2Innovate Next is open to all delegates, exhibitors, and visitors.

Morning Session

08:00 - 09:00

60 mins

Registration & Coffee

09:00 - 09:10

10 mins

Chair's Welcome & Opening Remarks

Pritil Gunjan
Director
Guidehouse Insights

09:10 - 09:30

20 mins

[Keynote] The latest research and innovation in hydrogen technologies

José Moisés Martín
Director General
Centre for technological development and innovation (CDTI)

09:30 - 10:30

60 mins

[Panel] Production and Development: Scaling Up Clean Hydrogen from Renewable Sources
  • Identifying and evaluating the feasible business models for clean hydrogen production at scale

  • Different feedstock options, what can be the most efficient and cost-effective sources of clean hydrogen

  • How to tackle the availability of renewable energy (Solar, Wind) and technology challenges of production

Moderator: 

Pritil Gunjan
Director
Guidehouse Insights

Panelist:

Robert Paulnsteiner
Advisor New Technologies & Innovation
OMV

Maria Felez
Green Hydrogen Subsegment pursuit leader, Power & Grid division, Energy Management Business
Schneider Electric

Amaya Garcia
Spanish Representative
World Biogas Association

Olivier BENYESSAAD
Vice President Business Development
DORIS

Stéphane Maillard
Commercial Director
elogen

10:30 - 10:50

20 mins

[Keynote] Integrated Solutions across the H2 Value Chain

Carlo Terragni
Managing Director Italia
NEUMAN & ESSER

10:50 - 11:40

50 mins

[Panel] Electrolyzer Technologies for Industrial Scale Hydrogen
  • Technology improvements to realize GW-scale projects

  • International project experience, Success stories, and lessons sharing

Moderator: 

Esben Baltzer Nielsen
Head of Sales & Business Development (Hydrogen)
Stiesdal

Panelist:

Dr. Luis Crespo
Energy Partner
Telam Partner

Raúl Rodríguez
Process Technology Manager
Wood.

Elena Verdú Sánchez
Hydrogen & Synthetic Technology Manager
Repsol

Iker Peña Gonzalez
Green H2 Engineer
Ingeteam Power Technology

Rubén Pozo Baquero
Hydrogen Manager Spain and Portugal
Bureau Veritas

Joaquín Fernández
Strategic Accounts Sales Director

Emerson

11:40 - 12:00

20 mins

[Keynote] Minority Report – the Peril of Neglecting the 1%

Ronit Erlitzki,  PhD
Director of Global Strategic BD & Innovation
OneChart: Water, Hydrogen, Carbon Capture

12:00 - 12:20

20 mins

[Keynote] Hydrogen Production:  Achieving High Temperatures And Reliability With Electric Thermal Solutions

Scott Feiste
Director of the OEM Business Segment
Watlow

Lunch & Networking Break

Afternoon Session

14:00 - 14:20

20 mins

[Keynote] Empowering Global Hydrogen Evolution: Innovative Technology, Reliable Performance, and Holistic Service

Charles Liang
Regional Sales Director, Hydrogen
LONGi

14:20 - 14:40

20 mins

[Keynote] Grey Production and Green Talking - Odd!! How to Grow Green Hydrogen Production

Peter Rößner
Chief Executive Officer
H2Apex

14:40 - 15:00

20 mins

[Keynote] Precious Metal Catalysts - the Key to Hydrogen Economy

Ilaria Longobardo
Sales Manager
Heraeus Precious Metals

15:00 - 15:20

20 mins

[Keynote] Opening up the Hydrogen Supply Chain Through Assurance

Leanne Halliday
Australia and NZ, Chief Representative and Territory Sales Manager
LRQA

15:20 - 15:40

20 mins

[Keynote] Industrial H2 Storage Infrastructure – Solid State, Safe, Efficient

Alfons Geueke
Business Development Director
GKN Hydrogen

15:40 - 16:00

20 mins

[Keynote] Scale Green Hydrogen: Leverage SANY's Experience to Meet Gigawatt Challenges 

Theo Wang
Director of Hydrogen Equipment R&D 
SANY Group

16:00 - 16:50

50 mins

[Panel] Beyond Hydrogen: The Power of Derivatives in Green Energy
  • Challenges and opportunities in the production and utilization of hydrogen derivatives

  • Ammonia, methanol, and SAF as game-changers: their applications and benefits

  • Market dynamics and investment opportunities in the hydrogen derivatives sector

Moderator: 

Uffe Winther
Associate Partner
Copenhagen Infrastructure Partners (CIP)

Panelist:

Matthias Schwab
Director Sustainability & Global New Business Development
BASF

Ciro García Armesto
Chief Technical Officer
IAM Carbonzero

Jarkko Toropainen
Senior Hydrogen Business Development Manager
Fortum Corporation

Kati Levoranta
Partner and COO
P2X Solutions Oy

Andrea Guati Rojo
Stakeholder Relations Manager
Ammonia Energy Association

bottom of page